Ultraljud.

Idag är det dags för vårat första ultraljud....jag sitter här hemma och har precis gjort mig fin å färdig.... ;) Snart ska gossen åka iväg till "moster" Sandra, och vara där under tiden...
Idag är också Mickes födelsedag :) så då ska vi fira honom ikväll med nära å kära... hoppas vi har mer glada besked att fira! jag ber till alla gudar som finns där uppe!!!!

Nu äta mera frukost med gubben, magarna har börjat kurra igen!!
Kramkram på alla!!!!

Det är också någonting...

Jag har haft ett rent h-vete de senaste dagarna med min rygg, å ben.... mina ben har knappt burit mig, och jag har gråtit direkt jag vänt mig i sängen. Efter några onda besök hos både sjukgymnast och läkare har de konstaterat att jag har eventuellt diskbråck eller diskbuktning. Detta  kräver mycket vila, sittförbud, inga böjningar, ja reglerna som jag ska följa är många... Nu är det extra viktigt att jag följer dessa råd, så jag blir frisk fort....  för  jag vill  ju självklart inte vara sjukskriven mer än två veckor. 

På grund av att jag min graviditet kan man inte göra någon ordentlig utredning eller röntgen, så nu lever jag på hoppet om att detta fort ska bli bättre. För både mig och lillhjärtat i magen.

Jag ligger här hemma i soffan, och tar hand om mig själv och det lilla livet. Jag har ätit en god frukost, som bestod av havregrynsgröt, rostat bröd, honugsmelon och en kopp te. Det var så gott efter en lång natts sömn, utan större smärta, tack å lov!! :)  Imorgon är en (förhoppningsvis) väldigt bra dag, jag och Micke skall äntligen få se lilla pyret i magen!!! å jag längtar sååå mycket!! PLUS att det faktiskt är älsklingens födelsedag i morgon också. Han fyller 29 år, den gamlingen ;)) hehe..... Jag kan bara inte fatta det.... om allt går som det ska, så kommer jag att bli mamma till våren, MAMMA! ;) det är såå kul, å jag lääängtar!!!

Ne, nu ska jag försöka ta mig upp från soffan, å kanske baka litegranna!! ;) Måste ju ha nå gofika tills i morrn. DÅ har vi förhoppningsvis mycket bra att fira med våra nära å kära!!!

Wish us luck! :)




Söndagsmys

Vi sitter i soffan, alla tre.. eller kanske jag ska säga 4 ;) Vi myser å hostar om vartannat.. Det är Söndag, och jag har skaffat mig en blogg ;) här kan jag skriva om allt jag tänker å känner. Livet är allt bra härligt ändå. Vi börjar så.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0