En liten...

kille, jaa vi fick ju veta att det är en liten prins som ligger i min mage!! <3 vi saknar dig så mycket lillhjärtat! Och det såg ut som att bebben vinkade till oss då vi var på ultraljudet. Han är en vild liten krabat som rörde på sig jätte mycket, och låg där som en söt ostbåge då det blev lite plats i livmodern :)) Han verkar vara hel å välskapt, å ingen är lyckligare än vi. Jag längtar så enormt mycket tills jag får träffa dig lilla prinsen....får ju glädjetårar i ögat då jag tänker på dig! <3 <3 <3 att man kan älska någon så mycket som finns där inne!!!

Jag sitter å funderar å klurar lite på namn, jag tycker faktiskt att det är svårt med pojknamn.. men några favoriter är Melvin, Alwin och Noah, vi får väl se om det är nån av de små killarna som tittar ut. Idag har vi varit på skyltsöndag åsså har även hunnit med att besöka Mickes bägge bröder med familjer.. :) Där var massa små barn å lekte, å då kände jag ännu mer att jag saknade vårat lillhjärta! Det ska bli så kul då du kommer till oss!!
Det var så mysigt att traska runt på stan i julmyset, å man fick då allt lite mer julkänslor idag faktiskt, trots att gräset är grönt och snön lyser med sin frånvaro. Nu ska jag gå å plocka ur diskmaskinen, å fixa lite granna... 






Pussåkram Å glad första advent!


Julafton.

Det känns som julafton i morgon, det pirrar i kroppen å jag kan inte gå å sova, jag sitter bara vaken å längtar å tänker... Vi vet inte vad denna julklapp innehåller.... ;) eller hur den ser ut... :)) åh, det är så spännande, det ska bli så roligt att se hur mycket den väger å hoppas hoppas att den lilla mår bra där inne i min mage!! :)
Svärmor å svärfar har just åkt till Danne för å sova där.. vi har suttit länge å pratat å längtat efter den lilla. Det ska bli så kul... finns många fina namn... Alma, Selma, Nathalie, Melvin, Alwin.... :) <3 det är så kul att spekulera. Jaja, i morgon kl 10.20 får vi förhoppningsvis se en skymt att vårat lilla hjärta, som vi älskar massor redan NU! :) <3 Snart måste jag gå å lägga mig så det bli julafton någon gång. Godnatt!
<3 <3 <3



<3

Morgonmys<3

idag har jag och bebis tagit sovmorgon... sovit ända till 9.30.. Det var såå skönt att få sova ut å känna lugnet. Mina ben har börjat svälla ganska mycket och jag får då värk i dom, men nu har jag beställt två par häftiga stödstrumpor med hjärtan å blommor på. Dom borde komma i morgon med posten :)) Idag jobbar jag 13-21.30. Ge mig en lugn dag...:)) Åh, vad jag vill börja julpynta nu! Jag ska nog göra det med Liam på Torsdag då vi är lediga tillsammans. Sen ska vi åka och bada på kvällen.. gossen har länge velat åka å bada.. han är en riktig badanka han. Om jag skulle försöka göra någon nytta innan jag måste börja rulla å tjäna in den stora feta bröfödan. Ha en bra dag! Snart är det fredag! :)) <3 Längtar efter att få se bebis. <3


Lilla livet

idag har jag varit till barnmorskan för att kolla blodtryck osv.. å hon lyssnade också på det lilla livets hjärtljud, det lät bra och hon tyckte det var en livlig liten krabat. Det värmde hjärtat att få höra hur det plaskade å sprakade å levde om där inne.. Nu blir det liksom mer verkligt att det faktiskt finns något där inne! :) å magen växer så det knakar.. på fredag ska vi på rutin UL på Sunderbyn... Åh, vad jag läääängtar ;) det ska bli så kul att få se våran fina där inne... å tänk om vi får veta vad det är för kön på pyret? ;) Det är helt otroligt att vi går in i vecka 18 i morgon... undra vad som händer med lilla? å hur stor den är?? myyys..... <3



idag har vi ätit en god laxsoppa m saffran till middag... å grabbarna har just kommit hem från innebandyträningen. Nu sitter vi här å kvällsmyser i vanlig ordning å jag ska ta å tända lite ljus. Jag funderar på julpynt... hur man ska ha de å inte ha det! ;) på söndag är det ju faktiskt advent. Gud vad tiden går fort. Men det gillar vi.


RSS 2.0