My birthday<3

Ja, idag är ingen vanlig dag för de är min 25:e födelsedag! Hurra hurra hurra ;) Jag kan inte låta bli att tänka att jag börjar bli gammal nu ;) det är nu mitt liv börjar känns det som... efter loppan kommer till världen kommer ju allt att bli annorlunda! :) Gud så härligt. Jag å Liam har tagit oss en rejäl sovmorgon idag, å vaknat för en halvtimma sen, det var välbehövligt å skönt. Å nu håller dom på att borra här hos oss.. Hoppas å ber att dom blir klar idag så man slipper dom sen.

Nu måste jag plocka undan lite disk å kanske snöra ihop en kaka tills vi får fikabesök sen!! Å en dusch skulle inte skada.. samt lite dammsugning.. Gotta go! ;)



En bild på mig å älsklingen! :)

Bebben å jag...

Idag har jag å lilla bebisen varit på stan å grejjat bland alla andra mellandagsrea tokiga människor... ;) men roligt var det.. Jag köpte en massa fina kläder å grejjer till vårat lilla hjärta! å självklart en hel del till mig med.. :) Jag fick ju ett sånt bra presentkort på HM av min underbara syster! Nu sitter jag å klickar mig runt på internet å drömmer mig bort om saker jag vill ha både till hem å bebis. Jag har hittat en skitsnygg lampa från Ellos som jag tror jag måste beställa.. man kan ju alltid önska sig pengar då man fyller år ;) Shiiit vad det blåser ute idag. Det är ju riktig storm måste jag säga, å tvn funkar inte..  Jag har även varit å införskaffat mig handledsskenor idag från Apoteket så jag hoppas att dom ska hjälpa min dumma tunnel i händerna ;)) Det finaste som finns just nu är sparkarna från bebben i magen, det är helt magiskt att känna det lilla livet som växer inne i mig! helt ofattbart, å jag längtar bara mer å mer för varje dag som går.

här är lampan jag vill ha ;)

Mysdag inne.

idag är det då verkligen en lugn dag inne, jag bara myser på å försöker få det onda i mina ben å höft att försvinnna, jag har så ont, och alvedonen har inte hjälpt ett skvatt heller... antar att det bara är vila som hjälper i detta läge. Jag måste nog leta fram våran värmekudde också, det är som skönt då det blir varmt å gossigt.
Jag har iaf plockat undan all disk, kört både diskmaskin å tvätt, promenerat sakta till brevlådan... :))) braaaa gjort! Nu ska jag vika å rensa lite kläder.... sen laga gomiddag som består av Potatis, köttfärsbiffar å hemmalagad lingonsylt. å kanske lite rivna morötter till för å va nyttig.... ;) nee nu ska jag gå å få de här gjort.

Förresten, idag fick jag hem ett par turkosa skitsöta virkade tofflor på posten, som jag köpt till lilltrollet.

Bye for now!

Det är värt allt.

Ja, nu har jag blivit sjukskriven i nästan tre veckor... allt på grund av min foglossning som får min höft att kännas som att den ska gå sönder vilken minut som helst. Det gör ont varje steg jag tar i höger höft å ben. Ibland är det även någon som får för sig att sticka en vass kniv i min rumpa å vrida om ett varv eller två. Men vad gör det? jag vilar och vilar... å får lite treatment så kanske det blir bättre snart igen. Det är lätt värt att slita å ha lite ont i 9 månader för att få en fin pudding som man får ha hos sig hela sitt liv! :) <3 Det är kärlek. Och jag älskar dig du lilla människa som finns i magen min. Allt för dig. <3

Nu har jag avslutat kvällsplocket, packat badväska till Liam osv.. nu äre bara disken kvar, sen mysa i soffan med mitt hjärta.


RSS 2.0